Гужва низ Скопје: Избегнете ги овие улици и булевари

Центарот за управување со кризи - Скопје известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж неколку скопски булевари и улици.

Зголемен број возила е забележан на:

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул. Димитрије Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,

-ул.11 Октомври во двете насоки,

-мост Близнак кон Автокоманда,

-бул. Србија кон бул. АСНОМ,

-мост Нова железничка станица кон ул.Никола Карев,

-ул.Беласица во двете насоки,

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водањанска и кон бул. Партизански Одреди,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки.