Фото: Американска некултура во Скопје

Сигурно многу пати досега сте се запрашале како некои луѓе добиле возачка дозвола и зошто до сега не им е одземена.

Во конкретниот случај, Американец изгледа мислел дека може да „глуми лудило“ во Скопје, па својот огромен џип го паркирал на две паркинг места и тоа за инвалиди.

Иритирачки е тоа што сигурно вакво однесување не би си дозволил дома, но очигледно кај нас мисли дека е див запад! Некултура на ниво!

 

new nike air max 2019