До кога со оваа некултура?! Кој каде стигне, што сака прави

Вознемирен сограѓанин ни испрати фотографија на која може да се забележи дека освен што е непрописно „паркиран“ автомобилот во центарот на градот, го попречува и слободното движење на пешаците, кои треба да одат по тротоар.

До кога со оваа некултура?! Каде се надлежните да реагираат?

Yung-96 - Silver Metallic