Видео: Некултурата на скопските возачи го достигна врвот!

Некултурата на скопските возачи овојпат дефинитивно го достигна врвот. Новите велосипедски патеки кои се градат во Скопје очигледно се користат за друга намена. Погледнете го видеото и сами донесете заклучок дали одредени граѓани заслужуваат било каква модернизација и надградба на улиците во градот.

new nike air max 2019