Дани Димитровска и Dj NookBizkit во VOX Night Club!

Оваа сабота во VOX Night Club ќе има мала промена на репертоарот! За одлична журка и забава ќе се погрижат единствената Дани и Dj NookBizkit. 

Сабота 12.12.2015
Дани и Dj NookBizkit. 
Почеток: 00:00 часот

 

cheap nike air max 90