Саша Ковачевиќ на 6 април во Скопје

Српскиот пејач Саша Ковачевиќ на 6 април ќе има концерт во Скопје, во ВИП арена Борис Трајковски.

Билетите преку продажната мрежа на https://www.kupikartizase.com, Пола Југотон, Цвеќара Розе – Веро 2.

cheap nike air max 90