Божиќна реклама: „Најубави работи се тие кои ги споделуваме“

Францускиот мобилен оператор Bouygues Telecom, оваа година ја има најубавата божиќна реклама. Пораката е едноставна „Најубави работи се тие кои ги споделуваме“, а ние со вас ја споделуваме оваа убава празнична реклама.