Дали сте подготвени за ирвасите? Слатка реклама на Мекдоналдс која ќе ви го стопи срцето оваа зима

Иако ни останува повеќе од 1 месец до новогодишните празници, сепак големите компании започнаа да го шират празничниот дух со своите реклами. Една од нив му припаѓа на гигантот за брза храна Мекдоналдс.

Таа е фокусирана на предновогодишната ноќ кога ирвасите и Дедо Мраз го посетуваат нашиот дом.

nike air max 1 sale