Забави во Скопје: Проверете што ќе се случува викендов

Станица 26

Петок 27.11
DJ MACI/DJ ALEK SOLTIROV
Сабота 28.11
DJ WISH.KO/DJ FECKY FARRIS

Vox Night Club

Овој петок во клубот Vox ќе ве забавуваат одличните "Samakutra" band! Вратите за посетителите ќе се отворат во 00:30 часот!

Club Cinema

Петок / BRAVO BEND
Сабота/ DRAGAN TEMELKOVSKI (JOHNY LIVE)
Недла/ DIFERENT STORY (DJ SHORTU P A.K.A PANCHO, DJ IRIE SCRATCH, DJ NASTY)

best shoes | Raekwon Packer Diadora Built 4 Cuban Linx - Packer and Diadora Releasing The N.9002 Molveno