Викенд агенда@CENTRAL PARK Summer Club

Одморени и потемнети ве очекуваме на стартот на вториот дел од четвртата летна сезона на вашето омилено диско CENTRAL PARK Summer Club.

*06 Август Сабота наменет за нашиот гостин од Грција ''Dj The Master''
*07 Август '' Dj Shorty P aka Pancho & Dj Irie Scratch ''