Ученици од општинските основни училишта на гости кај градоначалнкот на Кисела Вода

Ученици од општинските основни училишта: „Кузман Шапкарев“ и „Рајко Жинзифов“ денеска имаа едукативна средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски.

Градоначалникот Темелковски ги запозна децата со работата на општинската администрација, надлежностите на секторите и идните проекти.

Учениците од градоначалникот имаа можност да добијат одговори на прашањата за кои се интересираа.

Nike Zoom Winflo 5 Black Mens Running Shoes AA7406-002