„Таксират“ и „Д Фестивал“ номинирани за најдобри фестивали во Европа

Реномираните музички фестивали „Таксират“ и „Д Фестивал - Дојран“, се номинирани за најдобри европски фестивали на „European Festival Awards“. 

-Номинирани сме во 2 категории, Таксират за Best Indoor Festival, додека пак Д Фестивал за Best Small Festival (10 000 посетители дневно). Најдобрите фестивали ги избира публиката - велат од „Таксират“.

Затоа, тие ги покануваат сите да  гласаат најдоцна до 7 декември на следниот линк:https://www.surveymonkey.com/r/efavoting2022.