Стојкоски: Најстарата улица во Ѓорче добива целосно нов лик

Радушка доби нов коловоз фаза во должина од 480 метри, нова пешачка патека и ново улично осветлување, објави на Фејсбук градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски.

„Радушка доби нов коловоз фаза во должина од 480 метри, нова пешачка патека и ново улично осветлување, објави на Фејсбук градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски.Паралелно се изведува и нова канализациона мрежа во должина од 1200 метри на последниот дел. Останува последната, најдолга фаза, во должина од 1200 метри, која ќе ја реализираме оваа година. Најстарата улица во Ѓорче добива целосно нов лик“, истакна Стојкоски.