Следи уште еден продолжен викенд до крајот на 2019 година

Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури во декември.

На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.