Одлични вести за новата работна недела

Министерството за труд и социјална политика попладнево соопшти дека 8 декември, четврток, кога се празнува „Св.Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани.

Министерството воедно им го честита празникот на оние што го чествуваат и слават патронот „Св. Климент Охридски”.

air max 90 essential sale