Бадник неработен ден – Еве кои денови ќе се спојат

Министерството, ја користи оваа прилика да им ги честита празниците на граѓаните од православната вероисповед.

Бадник – 6 јануари 2017 година (петок) е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Бидејќи се паѓа во Петок, граѓаните ќе имаат продолжен викенд.

cheap nike free run 5.0