Скопското дуо Chill Play на Пиволенд!

Рок верзија на старите и новите за старт на овогодинешниот Пиволенд.

Прв ден на Пиволенд, седми август, Chill Play и ладно пиво на Скопското Кале.

cheap nike air max 90