Skopje Vinyl Convention Afterparty: На плоча секогаш звучи подобро

Најголемиот настан на плочи продолжува втора година по ред на 12 и 13 октомври во МКЦ.

Над 50 DJ-и ќе бидат дел од второто издание на Skopje Vinyl Convention, а учество ќе заземат и повеќе од 30 дилери на плочи од земјата и регионот.

Разменете или обезбедите нови омилени винили во вашата колекција.

Билетите се во претпродажба на билетарата на МКЦ како и на MkTickets.

Скопје звучи подобро на плоча!

air max 90 essential sale