Забавите кои минатата година му дадоа нов изглед на урбаниот живот во Скопје, се враќаат со втора сезона.

Вторничкото шизење го стартуваме на 16 Мај, со SureShotz екипата во состав Shorty P, Irie Scratch и Mawrteen. И оваа сезона ќе уживаме во многу hip-hop, r`n`b и funk, влезот е бесплатен, а пијачките се на 50%.