Честа да ја отворат летната сезона под отворено небо во дворот на Капан Ан им припаѓа на техно девојките од Code XX.

Shekerovah [Code XX]
https://soundcloud.com/hristina-shekerova

Diah [Code XX / Btkrsh]
https://www.mixcloud.com/dijanadi58/
https://soundcloud.com/d-lite-5

Maggie [Code XX / Btkrsh]
https://www.mixcloud.com/butchym/
https://soundcloud.com/magi-popova

Забавата е закажана за петок од 23:55 часот.Влез: 100 мкд.