Пуштени во продажба билетите за концертите на Каролина

Авалон продукција информира дека утрово во продажба се пуштени билетите за концертите на Каролина на кои ќе го промовира новиот албум „Извор“ во МОБ на 23, 24, 25 и 26-ти февруари.


Истите ќе може да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија, Југотон и онлајн на веб страницата на ККЗС.

Цената на еден билет ќе чини 800 денари, а со секоја купена влезница следува подарок- луксузно дигипак издание од албумот „Извор“, кое ќе може да се подигне веднаш по завршувањето на концертите, во МОБ.