Предновогодишна Гран Милонга во Bistro & Restaurant Maestro на која ќе му оддадеме неизмерна почит на големиот кант автор Танго Аргентино познат по следните стихови:


„ Јас сум Танго, танго ми е,
болна болка, болно вие.
Барам песна, барам шега
но од љубов не се бега, 
но од љубов не се бега“

Музичката програма ќе тече според плејлиста со Танго хитови координирана меѓу сите школи

За 300 денари и добиваме конзумации за три пијалоци од листата:
- Точено пиво, наливно вино,ракија, коњак, вотка, узо, газирани и негазирани вода и сокови, кафе и чај.

Забавата почнува во 19 часот.