Околу 7.000 слободни работни места во Македонија - што се бара?

На страната на Агенцијата за вработување на Македонија е објавено дека во моментов има околу 7.000 слободни работни места. 

Келнери, општи работници, директори, правници, возачи, текстилни и чевларски работници, со и без работно искуство, се само мал дел од она што се бара. 

Доколку сте во потрага по работа, погледнете ја секојдневната понуда на нови работни места и аплицирајте.