Оглас за вработување во Џевахир гуруп и хотел Мериот

Интернационална градежна фирма Џевахир гуруп АД од Скопје има потреба од кранист

Работни задачи и одговорности
Работа на кран столбна дигалка)

Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:
Да поседува ЛИЦЕНЦА за работа
Да та претходно работно искуство минимум 5 години
Да работи со флексибилно работно време
Да може да работи на 130 м висина

Работно време: од Понеделник до Петок: 08. 00 - 16.00
Бруто плата: 45000 денари

Заинтересираните кандидати да достават CV со фотографија и мотивационо писмо на следнава meii адреса: ourupmk@cevahir.com.tr или лично да достават на следната адреса: бул. Србија бр. 31А -О. Аеродром

Огласот трае до 23 Maj 2016 година.

Краен рок за пријавување: 23.05.2016

Хотел Мериот бара кандидати за овие 8 работни места

ХОТЕЛ МЕРИОТ ВЕ ПОВИКУВА ДА СТАНЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ.

Овој хотел е прв во балканскиот регион, како дел од ланецот на 500 хотели во светот со овој бренд. Се отвори во понеделникот и има уште непополнети работни позиции.

It’s a powerful feeling to belong. It’s having a place in the world that fits. It’s working with people who treat you like family. And it’s what it feels like to work at Marriott. Bring us your passion and your determination to succeed. We’ll show you a world of opportunity that literally reaches every corner of the globe. If this sounds like the place for you, join us.

Skopje Marriott Hotel has the following positions available:

Mechanic
Banqueting Waiter
Cook
Liftboy – Bellman
Loss Prevention Supervisor
Waiter
Пекар (Pastry Cook)
Hostess

Marriott International is consistently recognized as an employer of choice around the globe by FORTUNE and Working Mother magazines, DiversityInc, Great Places to Work Institute, and the CRF institute among others. Visit our newsroom to learn more: news.marriot.com

To search all jobs or learn more about Marriot careers: www.marriott.com/careers

За да аплицирате за саканата позиција, мора да пратите CV – на англиски јазик кое ќе можете да го прикачите одкако ке креирате профил директно на нашиот веб сајт.

Connect and network online with us:
www.facebook.com/marriottjobsandcareers
www.twitter.com/marriottcareers
www.linkedin.com/company/marriott-international
www.weibo.com/marriottcareers

Marriott is an equal opportunity employer committed to hiring a diverse workforce and sustaining an inclusive culture.

 

nike air max 1 sale