Барбакан бистро вработува 11 лица - потребно е средно образование!

БАРБАКАН ВРАБОТУВА!!!

БАРБАКАН Бистро Бар има потреба од следниов персонал:

- Менаџер на ресторан (1 лице)

- Келнер (3 лица)

- Шанкер (2 лица)

- Помошник во кујна (2 лица)

- Пицер (2 лица)

- Хигиеничар (1 лице)

Менаџер на ресторан - потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Претходно работно искуство на иста позиција од најмалку 3 години

- Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност

- Познавање на англиски јазик

- Одлично познавање на работа на компјутер и MS Office пакет

- Поседување на возачка дозвола од Б категорија

Келнер - потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

- Познавање на англиски јазик

- Основно познавање на компјутер

Шанкер - потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

- Основно познавање на компјутер

Помошник во кујна - потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

- Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност

- Високо ниво на креативност, уредност и хигиена

Пицер - потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

- Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат за предност

- Високо ниво на креативност, уредност и хигиена

Хигиеничар - потребни квалификации:

- Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

- Педантност и темелност во извршување на работните задачи

Сите заинтересирани кандидати да ја пратат нивната кратка биографија на:

- darko.savovski1@gmail.com

За дополнителни информации, јавете се на:

- 078-366-158 или

- 02-30-75-093

air max 90 essential sale