Се ближи крајот на годината,периодот кога започнува празничната еуфорија и сите се прашуваат„ Каде за нова“, но ни останува се помалку време за да се одлучиме каде да ја завртиме последната 365та страница од оваа година и како да ја поминеме најлудата ноќ.

Добра журка, одлична музика, пиење во неограничени количин.…. се дел од понудите на скопските клубови и дискотеки, еве неколку наши предлози кои се надеваме ќе ве помогнат да ја донесете вистинската одлука:

Клуб 43

Рагуза

За делот околу музиката нашата доверба ќе ја оправдаат Dj Shatz со најпознатите странски и балкански хитови на сите времиња и ќе ја одржи атмосферата по целовечерниот настап на Live Band „Fortisimo“.

Почеток: 21:30
Цена на понуда:1800 ден.

Club Avenue

МКЦ Клуб и Ресторан

Специјални гости: Toni Krle Krsteski - Day Off NG + Pass-N-G-R
Клубски дел - 1200, ресторански дел 1800 ден.
За уплати до 25.12.2016, клубски дел 1000, ресторански 1500 ден.
Резервации со уплата во ресторанот.
БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!
Инфо: 6090 606.

Дистрикт

 „DejaVu“

Балканската мега сензација AMAR GILE  ќе гостува два дена во популарното „DejaVu“ во Скопје. Прво ќе пее на автерворкот во петок,а  забавата ќе продолжи и  следниот  ден од 11 часот, со  денската журка која ќе трае до попладнето. Диџеј Здравко и Бланка во живо ќе бидат задолжени за новогодишната ноќ во „DejaVu“.  Од менаџментот на овој најпопуларен кафе-ресторан велат дека има голема навалица за карти и дека веќе се бара место повеќе. Влезот  е 500 денари, а храната и пијалоците се по редовни цени.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

С26

31.12'16 сабота
New Year's Eve
OG! / NINO NAUMOV
MACI / MIRKO POPOV

Продолжува на наредната страна.......