Нова велосипедска патека на булеварот „Видое Смилевски Бато" во Ново Лисиче

Почна реконструкцијата на тротоарот од бул. Видое Смилевски Бато каде од двете страни ќе има нови велосипедски и пешачки патеки, како и ново зеленило.

За потсетување, минатата година, на овој булевар во рекородно време беше реконструиран коловозот на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход.