Нова Friday Bounce забава е пред нас на подиумот во VOX Night Club. Irie Scratch (Sure Shotz Entertainment) со најголемите hip-hop, r`n`b и trap хитови е позади грамофоните, a како гостин овој пат го имаме најквалитетниот dj од Велес - DJ Popeye (Авторизација, Дивизија). На Вас останува само да си го резервирате присуството преку порака на фан страната.

Почеток 23.59 часот.