Предмалку на мечот помеѓу македонскиот фудбалски првак Вардар и шампионот на Норвешка Розенборг се случи интересна случка која ги насмеа сите.

Имено на теренот се појави непосакуван гостин, станува збор за куче кое влезе на теренот и ја прекина играта за момент.

Кучето влезе на теренот во 73-та минута, погледнете.