Неделен хороскоп: 5-11 април

Оваа недела ни го носи владеењето на Овенот, но и младата Месечина во Овен која нè поттикнува да ги завршиме незавршените обврски и да го посакаме и невозможното.

Прочитајте го неделниот хороскоп за вашиот знак.