Мотивациски мисли кои ќе ве инспираат: Бидете посилни од било кога

Ова се неколку мотивациски мисли кои ќе ве придвижат напред и ќе направат да бидете посилни од било кога.

Ако одлучите, почнете од утре. Вложувајте во себе повеќе отколку што се очекува од вас. Тогаш, вистински чуда ќе се случат во вашиот живот.

Највеќе од се, ценете ја љубовта која ја добивате. Таа ќе остане до вас, многу повеќе од сите пари кои можете да ги заработите.

Не можете да владеете со успехот, можете само да го заслужите.

Секогаш кога се сомневате во себе и своите таленти, вие сте предодредени за неуспех.

Никогаш не ги пренатрупувајте своите денови или ноќи со банални нешта кои нема да ви значат по еден месец.

Постојат два вида незадоволство на овој свет – незадоволство кое го тера човекот на работа и незадоволство кое го турка во очак. Оние првите добиваат тоа што сакаат, додека другите пак го губат и тоа што веќе го имаат.

Добро е да имаме пари и да можеме да ги купиме оние работи кои ги посакуваме, но добро е исто така да застанеме барем еднаш и да бидеме сигурни дека не сме ги изгубиле оние нешта кои не можат да се купат со пари.

Добрите мисли и постапки никогаш не даваат лоши резултати, лошите мисли и постапки никогаш не можат да дадат добри резултати.

new nike air max 2019