Mладичов ја извозе пола Рузвелтова во обратна насока

Знам дека не е етички сликање луѓе и ругање на мрежи, ама… Младичов ја извозе пола рузвелтова во обратна насока, по средина на лентата и некако сакам да го ругам. Сите вакви мали прекршоци во пакет со неказнивоста, само ја јачаат културата на непочитување правила 

Твит на Dimitar P.