Правда за малата Јана: Оваа небиднина и тебе прерано те жртвуваше

Не стивнуваат реакциите по смртта на малото девојче Јана од битолско кое почина во болницата во Битола. Повеќето се сомневаат дека станува збор за лекарка грешка која, како што велат, и овој пат ќе помине без одговорност. 

Ова се дел од реакциите на јавноста на социјалните мрежи: