Мерил Стрип: Животна мудрост во шест реченици!

Оној кој е задоволен со себе не се споредува со другите.
Оној кој не се споредува со другите нема завист во себе.
Оној кој нема завист во себе не е огорчен.
Оној кој не е огорчен е среќен.
Оној кој е среќен ќе знае како да усреќи друг човек.
Оној кој себе и уште некого усреќува ја открил смислата на животот, без воопшто да ја бара.

air max 90 essential sale