Dj Irie Scratch и Dj Fitty Flow (SureShotz Entertainment), се овој петок на Вашиот омилен подиум во клубот VOX. 

Не очекува уште една Mashup Fridays забава со најголемите hip-hop, r`n`b и trap хитови, а на Вас е само да го резервирате присуството преку порака на нашиот Facebook page или на 072/311 429.