Колони возила и нервозни скопјани утрово: 50 минути до работа. До Солун ќе стигнев!

Скопјани реагираат на метежот кој утрово го снајде градот. Дел од граѓаните споделуваат дека патот од дома до училишта или до работното место, утрово им траел и повеќе од час. 

Дел од линиите на „Слобода превоз“ не сообраќаат, а дополнителен проблем се и раскопаните улици и булевари во централното градско подрачје. 

Скопјани својот револт го искажаа на социјалните мрежи: