Летниот клуб Хавана е спремен за сите оние кои добро се одморија за време на продолжениот викенд. Стандардната понеделничка програма за која се задолжени дечките од Bionda, и пијачките кои се на 50%, се нај добрата комбинација за започнување на нова работна недела.