Фото: Костовски со ученици садеше цвеќиња и дрва

Градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски денеска заедно со ученици садеше цвеќиња и дрва во училишниот двор на ООУ „Живко Брајковски“ и дворовите на детската градинка „11 Октомври“.

- Денес првиот ден на пролетта го искористивме со ученици од ООУ „Живко Брајковски“ и со најмалите од клоновите „Бутел 1“ и „Страшо Пунџур“ да ги уредиме зелените површини, објави Костовски на Фејсбук.