Џез за 8 март со Џон Илија Апелгрин

Џез, блуз и пријатна атмосфера во „Портовино остерија и бар“ со музиката на Џон Илија Апелгрин.

Поинакво искуство за денот на жената, велат организаторите. Забавата почнува во 21:30 часот.