Почна викендот време е да започнете со подготовките за вечерашното излегување.

Добра журка, згодни девојки и момци.. Еве како е за викендите во летните клубови и дискотеки низ градот.

XLSummerClub!

DJ Conte, веднаш после неговиот настап на ‪‎EXIT2016, доаѓа со свој настап и во Скопје, овој петок во ‪XLSummerClub!

Клуб Хавана (програма)