Денеска ќе нема струја во Карпош и Сарај - еве за кои делови се работи

Заради  технички зафати во електро  дистрибутивната мрежа на ЕВН, на ден 20.07.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

-во време од 05,00 – 08,00 часот објектите во близина на болницата во Бардовци и мостот на реката Лепенец (о. Карпош) и
-во време од 08,00 – 14,00 часот објектите во близина на базенот и општината Сарај (о. Сарај).