Да помогнеме: Обезбедени и донациски броеви за малиот Марко

За малиот Марко Шпетков обезбедени се и донациски телефонски броеви на двата мобилни оператори. 

Потсетуваме, тој боледува од тумор на мозокот и треба да се лечи во Турција. 

Граѓаните може да донираат и преку GoFundMe страница

Телефонските броеви на кои можете да донирате по 100 денари со едно јавување се:

Телеком: 143 117

А1: 143 555