Неколку млади девојки го искористија сончевото време да фатат малку боја пред да се вратат во својата земја.

Иако за бројните минувачи беше необично, четирите девојки на сред улицата „Алберт Швајцер" се соблекоа по долна облека и уживаа во сончевите зраци.

Девојките се туристи од скандинавските земји сместени во околните хостели близу комплексот клиники „Мајка Тереза".