ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: На оваа мајка сме и најпотребни – да не дозволиме три деца да останат без својот родител

49 годишната сопруга и мајка на 3 деца е хроничен пациент на дијализа. Поради влошување на состојбата од коронавирусот таа е итно преместена во Систина.

Нејзиното семејство не е во можност да ги покрие високите трошоци, па замолуваат за помош.

Да покажеме колку сме хумани!