Без вода улицата 4 во Усје

Поради уличен дефект на водоводната мрежа ф100 мм на улица 4 бр.21 Усје со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата 4 Усје од 9 часот до завршување на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

new nike air max 2019