Водовод ве известува дека на ден 06.03.2018 г. поради уличен дефект ф-100мм на ул.Благоја Паревиќ бр. 46/1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Благоја Паревиќ до санирање.

Телефон за информации: 023073010