Четвртата сезона на автер ворк забави во кафулето Дежу Ву денес се отвора официјално.

На отворањето на сезоната ќе настапи како што велат моментално најпопуларната балканска ѕвезда - Саша Ковачевиќ. Почетокот е закажан за 17 часот.