Жителите на ул. Варшавска денеска без вода

Поради уличен дефект ф-80мм на ул.Варшавска бб (во близина на СУГС Ѓорѓи Димитров), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на потегот од ул. „Варшавска“ до ул. „Октомвриска револуција“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до завршување на работите, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.