За време на силниот земјотрес луѓе скокаа од прозори (ВИДЕО)

Двајца другари седат релаксирани во омиленото кафуле и пијат кафе. Одеднаш се слуша силен звук и татнеж и единствениот излез го гледаат низ прозорецот.

Ова е снимка од најсилниот земјотрес во неделата кога бегајќи, многумина скопјани се повредија. Овие двајца лесно можеа да бидат меѓу нив.

cheap nike air max 90