ВО ЖИВО: Прес- конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Во просториите на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ во 19:30 часот ќе се одржи прес конференција за медиуми.

На прес-конференцијата ќе се обрати Игор Јанушев – Генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ.